inici >> qui som

Qui Som

Des de 1988 AVAST Software ha elaborat productes antivirus que s'han desenvolupat a la guardonada línia de productes Avast antivirus. Amb seu a Praga, República Txeca, AVAST Software desenvolupa i comercialitza els productes Avast antivirus que protegeixen cada un de les principals plataformes de sistemes operatius i cada un dels dispositius més vulnerables.

Avast és la línia de productes antivirus de AVAST Programari certificada per ICSA Labs, la qual rep regularment el premi Virus Bulletin, per la detecció al 100% dels virus en circulació. El 2006 l'antivirus Avast va guanyar el Premi SC al Millor Antivirus tant en la categoria dels EUA com en la Europea, així com la Millor Solució Anti-Malware a la categoria Europea. Avast està expressament dissenyat exigint escassos requisits del sistema, a més s'actualitza automàticament i progressivament tant el programa com les definicions de virus, mantenint l'ús de l'ample de banda al mínim i sempre al dia.

La relació entre Infratech Solutions i AVAST Software es remunta a febrer de 2005 quan Infratech Solutions es converteix en reseller "oficial" d'Avast, Passant a ser, a l'agost de 2007, Avast SILVER reseller, el maig de 2008 Avast GOLD reseller i el juny de 2010 Infratech Solutions és Avast COUNTRY Distributor, majorista dels productes i solucions Avast antivirus per a Espanya.

Des del seu llançament, els productes Avast han estat mereixedors de diversos premis, augmentant any a any la seva quota de mercat internacional.

AVAST Programari continua creixent, així com la seva línia de productes. Ara cobrim tots els sistemes, des PCs fins servidors, passant per les versions de Microsoft Windows més populars com XP/Vista/7/8/8.1/10/x64.

A més, dia a dia s'afegeixen noves funcionalitats als seus productes com són la detecció antispyware i antirootkit que s'han implementat ja en Avast antivirus Free / Pro Edition o serveis de antispam o firewall incorporats en Avast Internet Security.